Profiel

 
VCN Verhuur

Welkom op de site van VCN te Soest, gespecialiseerd in het verhuren, installeren en bedienen van audiovisuele presentatieapparatuur voor beeld, geluid en licht voor:

  • vergaderingen
  • seminars
  • congressen
  • trainingen
  • bijeenkomsten
  • presentaties
  • evenementen

Vele vergaderaccomodaties en bedrijven doen al ruim 30 jaar een beroep op de verhuur service van VCN want wij leveren niet alleen de beste audiovisuele apparatuur, wij dragen ook zorg voor een perfecte installatie en een uitstekende technische begeleiding!

Uw zorg is de presentatie, onze zorg de technische invulling daarvan!

vcn-technische-assistentie

Dankzij 45 jaar ervaring kunnen wij u nauwgezet adviseren in de middelen die uw presentatie tot een succes maken. Onze audiovisuele systemen zijn qua lichtsterkte, geluids- versterking e.d. altijd toegesneden op de omstandigheden van de zaal, zo huurt u nooit teveel of te weinig. Ons enthousiast team van ervaren technische medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar. Niet alleen voor de installatie van de apparatuur wanneer u dat schikt, maar ook voor een “onzichtbare” assistentie en bediening van de apparatuur.

VCN is er niet alleen voor (grote) congressen, ook voor de huur van een enkele beamer, laptop of geluidset kunt u prima bij ons terecht.

Het is onze kracht om snel te kunnen inspelen op onverwachte situaties. Daarom richten wij ons met deze dienstverlening hoofdzakelijk op Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Gooi en Eemland, de Bilt, Utrecht en omstreken. Ook kunt u ons inhuren per project, waarbij wij al uw bijeenkomsten door heel Nederland kunnen verzorgen tegen zeer aantrekkelijke condities.

Wij bieden u een totaalpakket, naast de verhuur van apparatuur dragen wij ook zorg voor de productie van uw power-point, dvd-programma of videopresentatie. Informeer naar de mogelijkheden.


Onze Voordelen

45 JAAR ERVARING AV-Branche Wij verlenen al meer dan 45 jaar dienstverlening in de audio- visuele branche. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel.
Breed assortimentU kunt bij ons terecht voor al uw audiovisuele problemen en benodigdheden. Wij zullen u graag adviseren en assisteren.
24 / 7 bereikbaar Wij zijn ten alle tijden bereikbaar voor ondersteuning.

Contactgegevens

VCN b.v. Steenhoffstraat 67
3764 BJ Soest
035 60 18844
[email protected]
Openingstijden: ma. t/m vrij. van 8:30 tot 17:00 uur.
Offerte
Wij geven u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Selectie uit onze Referenties