Vergadersysteem huren voor uw vergadering of bijeenkomst (discussieinstallatie)

 
vcn-vergadersysteem-huren

Een vergadersysteem nodig voor uw bijeenkomst? U kunt bij ons een vergadersysteem huren die exact aansluit op al uw wensen.

Met de Bosch Discussieinstallatie (vergadersysteem) kan uw vergadering niet meer stuk. De discussie-units zijn voorzien van inplugbare microfoons van hoge kwaliteit en een speciale luidspreker voor perfecte verstaanbaarheid.


Verder is hij immuun voor storingen door mobiele telefoons!

Dit alles resulteert in een superieure geluidskwaliteit waardoor precies te volgen is wat er tijdens de vergadering wordt besproken.

Elke deelnemer (of per twee deelnemers) heeft zijn eigen discussiepost, met een lange microfoon voor een goede verstaanbaarheid. De voorzitter heeft een “voorzitterspost”. Hiermee kan hij anderen “overrulen” en zelf het woord nemen. Met dit vergadersysteem kunt u ook nog instellen hoeveel deelnemers tegelijkertijd mogen deelnemen aan een discussie. Zo voorkomt u dat er teveel mensen tegelijk praten. Zijn er meerdere toehoorders, dan kan de discussie-installatie eenvoudig op een geluidsversterker worden aangesloten voor het geluid in de zaal.

Dit systeem is ook uitermate geschikt voor het registreren van een vergadering op bijvoorbeeld MP3. Het geluid is van uitstekende kwaliteit! Wij leveren u het resulaat dan op een flashkaart of plaatsen het voor u op een audio-cd.

vergader-unit

VCN is uw audiovisueel specialist. We adviseren u graag in het maken van de juiste keuze die op u van toepassing is en altijd aansluit op uw budget. Er is altijd een vorm en formaat dat bij u past!

Een vergadersysteem huren doet u dus bij VCN !

direct een vergadersysteem huren

Onze voordelen

  • 45 jaar ervaring AV-branche
  • Professionaliteit
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Topservice
  • Klantvriendelijk
  • Breed assortiment
  • Wij bezorgen, installeren en halen de apparatuur weer op
  • Lage prijzen
  • Ten alle tijden beschikbaar voor ondersteuning

Het is onze kracht om snel te kunnen inspelen op onverwachte situaties. Daarom richten wij ons met deze dienstverlening hoofdzakelijk op Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Gooi en Eemland, de Bilt, Utrecht en omstreken. Ook kunt u ons inhuren per project, waarbij wij al uw bijeenkomsten door heel Nederland kunnen verzorgen tegen zeer aantrekkelijke condities.


Onze Voordelen

45 JAAR ERVARING AV-Branche Wij verlenen al meer dan 45 jaar dienstverlening in de audio- visuele branche. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel.
Breed assortimentU kunt bij ons terecht voor al uw audiovisuele problemen en benodigdheden. Wij zullen u graag adviseren en assisteren.
24 / 7 bereikbaar Wij zijn ten alle tijden bereikbaar voor ondersteuning.

Contactgegevens

VCN b.v. Steenhoffstraat 67
3764 BJ Soest
035 60 18844
[email protected]
Openingstijden: ma. t/m vrij. van 8:30 tot 17:00 uur.
Offerte
Wij geven u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Selectie uit onze Referenties