Microfoon huren voor uw congres of bijeenkomst (microfoon verhuur)

 
microfoon huren -vcn

Wilt u een microfoon huren voor uw bijeenkomst? Wij hebben voor elke situatie goede microfoons. Binnen ons assortiment heeft u ruime keuze in draadgebonden en draadloze microfoons. Zo zijn er handzenders, dasspeldmicrofoons (revers), zangmicrofoons, kathedermicrofoons, headsets, enz.

VCN zal u graag adviseren in de juiste keuze daarvan en u tips geven over het gebruik voor een optimale verstaanbaarheid.

Alle microfoons die u huurt bij VCN zijn van Shure of Sennheiser, absolute topkwaliteit!

Detail: bij de draadloze microfoons zorgen we altijd voor voldoende batterijen, niets is erger dan een zwijgende microfoon…

Voor vergaderingen waar een ieder voor elkaar goed verstaanbaar dient te zijn, heeft VCN een vergadersysteem in de verhuur. Deze installatie is voorzien van een voorzitterspost voor de discussieleider. Hiermee kan hij op een plezierige wijze de discussie leiden en ingrijpen wanneer nodig, zodat er nooit teveel mensen aan het woord zijn.

Naast het versterken van het geluid, kan het natuurlijk ook worden opgenomen. VCN heeft hiervoor MP3-recorders in de verhuur waarmee zonder problemen een hele dag kan worden opgenomen. We leveren u dan het resultaat op een flashkaart of plaatsen het voor u op een audio-cd.


microfoon huren

VCN is uw audiovisueel specialist. We adviseren u graag in het maken van de juiste keuze die op u van toepassing is en altijd aansluit op uw budget. Er is altijd een vorm en formaat dat bij u past.

Microfoons huren doet u dus bij VCN !

direct een microfoon huren

 

Onze voordelen

  • 45 jaar ervaring AV-branche
  • Professionaliteit
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Topservice
  • Klantvriendelijk
  • Breed assortiment
  • Wij bezorgen, installeren en halen de apparatuur weer op
  • Lage prijzen
  • Ten alle tijden beschikbaar voor ondersteuning

Het is onze kracht om snel te kunnen inspelen op onverwachte situaties. Daarom richten wij ons met deze dienstverlening hoofdzakelijk op Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Gooi en Eemland, de Bilt, Utrecht en omstreken. Ook kunt u ons inhuren per project, waarbij wij al uw bijeenkomsten door heel Nederland kunnen verzorgen tegen zeer aantrekkelijke condities.


Onze Voordelen

45 JAAR ERVARING AV-Branche Wij verlenen al meer dan 45 jaar dienstverlening in de audio- visuele branche. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel.
Breed assortimentU kunt bij ons terecht voor al uw audiovisuele problemen en benodigdheden. Wij zullen u graag adviseren en assisteren.
24 / 7 bereikbaar Wij zijn ten alle tijden bereikbaar voor ondersteuning.

Contactgegevens

VCN b.v. Steenhoffstraat 67
3764 BJ Soest
035 60 18844
[email protected]
Openingstijden: ma. t/m vrij. van 8:30 tot 17:00 uur.
Offerte
Wij geven u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Selectie uit onze Referenties