Geluidsinstallatie huren voor uw congres of bijeenkomst (geluidsapparatuur huren)

 
geluidsinstallatie huren - geluidsapparatuur huren

Geluidsinstallatie huren bij een ervaren en kundig bedrijf? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Een goede verstaanbaarheid van de (gast)sprekers is bij een congres van cruciaal belang. Door de hele zaal dient het geluid gelijkmatig te horen te zijn. Zonder “rondzingen” of andere nare bijgeluiden. En dat geldt natuurlijk ook voor het geluid van de films die tijdens de presentatie worden getoond.

Geluidsinstallatie huren bij VCN garandeert u optimale verstaanbaarheid!

Voor de grotere vergaderingen hebben we een discussie-installatie. Elke deelnemer ( of per twee) heeft zijn eigen discussiepost met microfoon en luidspreker zodat hij voor iedereen goed verstaanbaar is. De voorzitter heeft zijn “voorzitterspost” waarmee hij het gesprek kan leiden.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment geluidsapparatuur van gerenommeerde merken. Voor elke situatie de juiste microfoon, de juiste versterker, de juiste luidsprekerboxen en de juiste randapparatuur.

De benodigde configuratie wordt door ons zorgvuldig samengesteld, zodat u nooit teveel, maar altijd de juiste apparatuur tot uw beschikking heeft.

geluid huren - boxen

VCN is uw audiovisueel specialist. We adviseren u graag in het maken van de juiste keuze die op u van toepassing is en altijd aansluit op uw budget. Er is altijd een vorm en formaat dat bij u past.

Geluid huren doet u dus bij VCN !

direct een geluidsinstallatie huren

Onze voordelen

  check 45 jaar ervaring AV-branche
  check Professionaliteit
  check Betrouwbaar
  check Flexibel
  check Topservice
  check Klantvriendelijk
  check Breed assortiment
  check Wij bezorgen, installeren en halen de apparatuur weer op
  check Lage prijzen
  check Ten alle tijden beschikbaar voor ondersteuning

Het is onze kracht om snel te kunnen inspelen op onverwachte situaties. Daarom richten wij ons met deze dienstverlening hoofdzakelijk op Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Gooi en Eemland, de Bilt, Utrecht en omstreken. Ook kunt u ons inhuren per project, waarbij wij al uw bijeenkomsten door heel Nederland kunnen verzorgen tegen zeer aantrekkelijke condities.


Onze Voordelen

45 JAAR ERVARING AV-Branche Wij verlenen al meer dan 45 jaar dienstverlening in de audio- visuele branche. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel.
Breed assortimentU kunt bij ons terecht voor al uw audiovisuele problemen en benodigdheden. Wij zullen u graag adviseren en assisteren.
24 / 7 bereikbaar Wij zijn ten alle tijden bereikbaar voor ondersteuning.

Contactgegevens

VCN b.v. Steenhoffstraat 67
3764 BJ Soest
035 60 18844
[email protected]
Openingstijden: ma. t/m vrij. van 8:30 tot 17:00 uur.
Offerte
Wij geven u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Selectie uit onze Referenties