Projectiescherm en beamer huren voor uw bijeenkomst (beamer verhuur)

 
beamer huren - projectiescherm huren

U wilt een beamer huren, maar een beamer is per definitie niet voor elke toepassing geschikt. Welke beamer u nodig heeft is onder andere afhankelijk van de lichtomstandigheden, het aantal toeschouwers, het beeldformaat en het te projecteren beeld.

VCN heeft allerlei beamers in huis. Van eenvoudige, voor een kleine vergadering, tot grote 5000 lumen beamers voor schermen van 3 x 4 meter! Allen van gerenommeerde A-merken.

 

Welke beamer voor uw situatie het meest geschikt is ? Wij zullen u graag adviseren! Omdat wij vinden dat ook de eenvoudigste beamer goed moet kunnen worden aangesloten, leveren wij bij beamer verhuur standaard een VGA-kabel van 7 meter.

Naast de beamers hebben we ook projectieschermen in de verhuur van diverse afmetingen. Sommige in zowel in opzicht als in doorzicht. De afmetingen zijn: 1.50 x 1.50 ; 2.10 x 2.10; 1.80 x 2.40 ; 2.25 x 3.00 ; 3.00 x 4.00 meter.

De mensen van VCN zullen de schermen en beamers graag voor u installeren en afregelen!

beamer huren en projectiescherm huren - VCN beamer verhuur

VCN is uw audiovisueel specialist. We adviseren u graag in het maken van de juiste keuze die op u van toepassing is en altijd aansluit op uw budget. Er is altijd een vorm en formaat dat bij u past.

Beamers huren doet u dus bij VCN!

direct een beamer huren


Onze voordelen

  • 45 jaar ervaring AV-branche
  • Professionaliteit
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Topservice
  • Klantvriendelijk
  • Breed assortiment
  • Wij bezorgen, installeren en halen de apparatuur weer op
  • Lage prijzen
  • Ten alle tijden beschikbaar voor ondersteuning

Het is onze kracht om snel te kunnen inspelen op onverwachte situaties. Daarom richten wij ons met deze dienstverlening hoofdzakelijk op Soest, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Gooi en Eemland, de Bilt, Utrecht en omstreken. Ook kunt u ons inhuren per project, waarbij wij al uw bijeenkomsten door heel Nederland kunnen verzorgen tegen zeer aantrekkelijke condities.


Onze Voordelen

45 JAAR ERVARING AV-Branche Wij verlenen al meer dan 45 jaar dienstverlening in de audio- visuele branche. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel.
Breed assortimentU kunt bij ons terecht voor al uw audiovisuele problemen en benodigdheden. Wij zullen u graag adviseren en assisteren.
24 / 7 bereikbaar Wij zijn ten alle tijden bereikbaar voor ondersteuning.

Contactgegevens

VCN b.v. Steenhoffstraat 67
3764 BJ Soest
035 60 18844
[email protected]
Openingstijden: ma. t/m vrij. van 8:30 tot 17:00 uur.
Offerte
Wij geven u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Selectie uit onze Referenties